06 52 36 22 10 info@jode.nl

dak en zinkwerk

Dak en Zinkwerk

Dak en zinkwerk

Voor reparatie of vernieuwing van uw zinken dakgoot, of dakbedekking van uw platdak, bent u bij Jodé aan het juiste adres.

Met al meer dan 30 jaar ervaring staan wij garant voor het waterdicht houden van uw woning, garage of schuur. Monumentale panden en kerken worden met vakmanschap en liefde voor oud ambachtelijk zink en loodwerk door onze specialisten in ere hersteld of vernieuwd.

Bovendien kunt u op ons rekenen wanneer het gaat om het aanbrengen van nieuwe architectonische stijlen van dakbedekking. Zinken dakgoten en afvoeren, voor dit hoogwaardige product hebben wij de juiste oplossingen en aanbiedingen.

Is uw dakgoot aan vervanging toe?

Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar op telefoonnummer:

06 52 36 22 10

 

Zink, een hoogwaardig product


Belangrijke overwegingen bij het kiezen van dit hoogwaardige product zijn de kosten. Hierbij is het van belang met de uitzonderlijke eigenschappen van dit product rekening te houden. U kunt hierbij denken aan o.a. de levensduur, onderhoudsvrij, gewicht, vormbaarheid, ultraviolette bestendigheid, weerbestendigheid en onbrandbaarheid.

Bitumen dakbedekkingen: hierop wordt tegenwoordig door de fabrikant een garantie van 10 jaar gegeven. Zinken goten, plat of schuindak bedekkingen gaan veel langer mee dan bitumen of kunststof oplossingen. Daarom betekent het kiezen voor zinken oplossingen investeren in een duurzaam en onderhoudsvrij materiaal.Wij geven u graag een deskundig advies voor het vervangen van uw platdak dakbedekking.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Bel of whatsapp 06 52 36 22 10 of vul het contactformulier in.

Share This